Hakkımızda

                                                                                                           

1983 yılında çiğ balık satışı ile başladı "Dost Balık" serüveni. Bilinseydi bu kadar çok insanı mutlu edeceği belki de yıllar öncesinden başlardı işlemeye...

Yıl 2006... Dost Balık çiğ balık satışı yanında sadece  büfe o zamanlar, gelen giden eşe dosta bir iki ızgara balık dışında balık pişmiyor, satışı yapılan sadece meyve suyu ve tost... Derken bir masa, iki masa, masa sayısı her geçen gün artıyor, ızgara balık yiyen bir daha  yemek istiyor... Lezzetli balığı ve sarımsaklı salatasının ünü gitgide yayılıyor. Bir aile  işletmesi olarak  işleyen Dost Balık' ta baba ve iki oğlu zaman zaman garson , zaman zaman komi ve bazende aşçı olarak çalışıyor. Bu sıcak ortam Güney insanını daha da memnun ediyor.

Yıllar geçtikçe balık çeşidi , meze sayısı ve çalışan sayısı arttıkça profesyonelleşen Dost Balık bugünkü halini alıyor. Bugünlere gelinmesindeki en önemli etkenlerden biri , işletme sahiplerinin damak zevkine uymayan hiçbir şeyi  misafirlerine sunmamalarıdır. Halen, lokal havasındaki Dost Balık,  birbirini tanımayan bir çok insanın kaynaşmasına  ve tanışmasına vesile olmaktadır. İşte Dost Balık ın kısacık ama aslında satırlara sığmayacak öyküsü...

Eğer sizde mis kokulu bir balık ve üzerinde dumanı tüten tereyağlı karidese eşlik eden bir yudum rakının nasıl ahenkli olduğuna bir kez daha şahit olmak isterseniz, yerimiz belli her zaman bekleriz...


Afiyet olsun.